Inici Actualitat L’obra del Grup Ara Teatre posa l’humor a la Mostra de teatre...

L’obra del Grup Ara Teatre posa l’humor a la Mostra de teatre amateur de Taradell

0
COMPARTIR

La 12a edició de la Mostra de teatre amateur de Taradell ja ha arribat a l’equador. Aquest diumenge el Grup Ara Teatre de Santa Eugènia de Berga va posar en escena “Embolica que fa fort”. Sota la direcció de Josep Roma l’obra estava centrada en una sèrie d’embolics familiars amb molt d’humor.

La trama, adaptada de “Una casa de líos” d’Álvaro Portes, narra els embolics d’un matrimoni que ha de rebre el sogre d’ella, però s’avança el pare de la criada que amaga el promès.

Aquest pròxim diumenge és el torn per “Les Cunyades” a càrrec de Pierrot Teatre, de Centelles i sota la direcció de Montse Amblàs. I el 17 de març es tancarà la Mostra amb ”La viudeta es vol casar” a càrrec de Gottic Teatre, de Taradell i sota la direcció de Lluís Pressegué.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments