Inici Actualitat L’atur del mes de febrer a Taradell torna a pujar

L’atur del mes de febrer a Taradell torna a pujar

0
COMPARTIR

Lleugerament, però, per segon mes consecutiu l’atur registrat a Taradell ha tornat a pujar durant el mes de febrer. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, al mes de febrer hi havia al municipi un total de 484 persones sense feina. Això suposa un augment de 6 persones respecte al mes de gener, és a dir, un increment de l’1,25%. És el segon mes consecutiu amb augment.

A nivell osonenc, l’atur també ha augmentat amb un total de 338 persones més. El nombre d’osonencs que estan sense feina és de 14.035 persones. L’augment ha estat de l’2,46%.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments