Inici Actualitat La U.D. Taradell perd per 2 a 1 al camp del Castellar...

La U.D. Taradell perd per 2 a 1 al camp del Castellar del Vallès

0
COMPARTIR

Derrota per la mínima de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al matí al camp del Castellar del Vallès. Els taradellencs, que guanyaven a la mitja part, no han pogut puntuar, tot i fer un gran primer temps. Destacar que el Taradell arribava al partit just d’efectius i han hagut de jugar dos juvenils i el porter Nil.

A la primera meitat control total del Taradell, que ha portat el pes del matx. Només començar una centrada de Canó per la dreta l’ha rematat de cap Fredi i la pilota ha sortit fregant el pal, quan ja es cantava gol. El Taradell s’ha fet amo i senyor de la pilota i, de fet, els locals només han tingut una ocasió al quart d’hora en un xut des de la frontal que ha aturat Bobé. Als 35 minuts ha arribat una nova ocasió claríssima del Taradell. El porter local ha rebutjat malament la pilota i Canó amb l’esquerra ha buscat una vaselina que ha sortit fregant el pal.

La recompensa ha arribat al minut 41 quan Canó ha estat objecte de penal. Fredi ha marcat i amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans. A la represa, els locals han apretat més i han trobat l’empat als 3 minuts. A partir d’aquí el partit s’ha igualat més. El Castellar ha tingut una nova ocasió que ha aturat Bobé.

Als 20 minuts doble ocasió del Taradell. Primer una falta lateral s’ha passejat per l’àrea sense trobar rematador. La pilota ha anat a córner i en el llançament d’aquesta acció Marc Font ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant el pal. I de l’1 a 2 s’ha passat al 2 a 1 en una centrada des de la dreta de l’atac del Castellar i un posterior cop de cap des de l’esquerra que ha tornat a enviar la pilota a la dreta on un jugador del Castellar l’ha engaltat al fons de la xarxa.

Fins al final el Taradell, que tenia pocs jugadors disponibles per aquest partit, ho ha intentat. Una centrada de Canó i un xut de falta de Fredi han estat les millors opcions.

U.D. Taradell: Bobé, Joan, Raul, Pujol, Erra, Font, Pau (Vallribera (Cabanas)), Fredi, Subi (Nil), Carrillo i Canó.

Gol de Fredi (0-1):

Gol de l’empat del Castellar (1-1):

Gol del Castellar (2-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments