Inici Actualitat El CP Manlleu s’endú el derbi davant del CP Taradell

El CP Manlleu s’endú el derbi davant del CP Taradell

0
COMPARTIR

El derbi a Primera Divisió d’hoquei patins va acabar amb la victòria, aquest dissabte al municipal del Pujoló, del Club Patí Manlleu. Els manlleuencs van guanyar per 1 a 3, gràcies a la inspiració al segon temps, on en 2 minuts van marcar dos gols.

El partit va ser molt igualat, sobretot al primer temps. En els primers minuts no hi va haver cap dominador clar i les ocasions, amb xuts llunyans, es van repartir per als dos equips. Les anades i vingudes d’àrea a àrea eren constants. El 0 a 1 va arribar als 12 minuts, obre d’Aleix Prims. Tot seguit, Bover va estar a punt d’empatar pel Taradell i al minut 19 va tenir una altra ocasió en una bola que li va quedar morta davant del porter manlleuenc.

La resposta del Manlleu no es va fer esperar i Gerard Castellà va fer lluir Dalmau en un xut ras. En l’últim minut del primer temps van poder marcar els dos equips. Primer Marc Nuri en intentar una passada va veure com la bola sortia rebotada i picava a la part superior del travesser. I a pocs segons pel final Marc Callís va enviar la bola al pal a l’altra àrea.

El segon temps va començar amb domini del Manlleu. En els 5 primers minuts va gaudir de les millors ocasions, mentre el Taradell estava imprecís i no creava perill. Però paradoxalment al minut 5 va arribar l’empat amb un gol de Benito, gràcies a l’embolic que es va fer el porter manlleuenc, que es va acabar introduint la pilota a la porteria.

A partir d’aquí van arribar els millors moments dels locals amb diversos xuts i una gran passada de Masoliver que no va poder aprofitar Soler. Per part manlleuenca, l’home més perillós era Gerard Teixidó, que va obligar a treure una mà miraculosa de Dalmau al minut 11. El gol semblava que podia caure per qualsevol costat.

Però qui va estar més encertat va ser el Manlleu. Teixidó en la primera falta directa del mateix al minut 16 va definir magistralment per fer l’1 a 2. Segons després Masoliver enviava la pilota al pal. Però al minut 17 Aleix Prims feia l’1 a 3 en un xut desviat que va sorprendre Dalmau.

El Taradell ho va intentar fins al final, però més amb el cor que amb el cap. I el resultat ja no es va moure fins al final. El Taradell continua cuer amb 5 punts, mentre que el Manlleu és setè amb 17.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments