Inici Actualitat La 3a Cursa dels Gitanos supera totes les previsions d’inscrits

La 3a Cursa dels Gitanos supera totes les previsions d’inscrits

0
COMPARTIR

La tercera edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell ja ha superat totes les previsions i s’han esgotat les inscripcions. El termini s’acabava aquest dijous al vespre, però es van haver de tancar abans perquè ja hi havia més de 300 inscrits.

En principi, el límit era de 300, però s’ha creat una llista d’espera i s’intentarà ampliar la participació fins als 350 participants. Per apuntar-se a la llista d’espera es pot enviar un mail a cetenclusa@gmail.com

Aquesta record de participació demostra que ja és una prova consolidada, perquè s’han superat el nombre de participants de l’edició passada que van ser de 234, tot i que s’havien inscrit 262 persones.

La prova tindrà dues distàncies: un de 10 quilòmetres i un de 22. Està organitzada pel Centre Excursionista de Taradell i el CET L’Enclusa i començarà a quarts de 10 del matí, completant un traçat 100% de muntanya pels voltants de Taradell.

L’any passat la cursa de 22 quilòmetres la van guanyar Just Sociats i Montse Martínez. I la de 10 quilòmetres, Xevi Vidal i Anna Belén Garcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments