Inici Actualitat El CP Taradell disputa aquest dissabte a casa el derbi contra el...

El CP Taradell disputa aquest dissabte a casa el derbi contra el CP Manlleu

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda el pavelló municipal El Pujoló acollirà el primer i únic derbi de la temporada a la Primera Divisió. El Club Patí Taradell rebrà la visita del Club Patí Manlleu en la segona jornada de la segona volta.

Els equips arriben al matx amb necessitats diferents i amb el precedent de la primera volta que va acabar amb un 3 a 1 pels manlleuencs en el que era el debut del Taradell a la categoria. El partit, però, va ser molt igualat.

Pel que fa a la classificació, el Taradell és cuer amb 5 punts i només ha guanyat un partit i n’ha empatat 2. L’assignatura pendent dels de Taradell és que són l’equip menys golejador amb 23 gols a favor. Mentrestant, el Manlleu ocupa la vuitena posició amb 14 punts, després de 4 victòries i 2 empats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments