Inici Actualitat El C.P. Taradell perd per la mínima a la pista del Cerceda...

El C.P. Taradell perd per la mínima a la pista del Cerceda gallec

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell de Primera Divisió ha començat la segona volta de la competició amb una derrota a la pista gallega del Cerceda. L’equip taradellenc ha perdut per 2 a 1 en un partit molt igualat i on ha merescut puntuar davant del segon classificat.

La primera meitat no ha tingut massa història. De fet, el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial. El més destacat ha estat un penal llançat per Martín Payero del Cerceda, però que no ha aprofitat. Al segon temps han arribat els gols.

A la represa, amb només dos minuts de joc els locals s’ha avançat al marcador, gràcies a un gol de José Ramon López Regos. Quatre minuts després el Cerceda ha pogut ampliar diferències, però no ha aprofitat una falta directa. Això sí, un minut després Martín Payero posava el 2 a 0 al marcador. Segons després, Miquel Masoliver ha desaprofitat una falta directa per escurçar diferències.

El gol taradellenc ha arribat a 12 minuts pel final en un penal transformat per Albert Benito. Quedava molt temps i la incertesa al marcador ha posat emoció al matx, però el Taradell no ha pogut empatar el partit, tot i canviar el porter en els últims instants per jugar amb 5 jugadors de pista. Tot i això, ha donat molt bona impressió a la pista del segon classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments