Inici Actualitat Un penal al minut 95 deixa el Taradell sense els tres punts...

Un penal al minut 95 deixa el Taradell sense els tres punts davant del líder

0
COMPARTIR

Indignació majúscula al municipal La Roureda aquest dissabte a la tarda. Públic i jugadors van acabar el partit molt emprenyats amb l’actuació arbitral, ja que un penal senyalat al minut 95 va deixar sense els 3 punts al conjunt local. A més, el Taradell va haver de superar el fet de jugar 50 minuts amb 10 jugadors per una expulsió rigorosa de Muntal al final del primer temps.

El Taradell va fer un gran desgast davant del líder, el Sabadell B. El partit va començar amb oportunitats pels dos conjunts. La més clara un remat de cap massa alt de Muntal al quart d’hora. Abans de la mitja hora va arribar el 0 a 1 en un mal rebuig que va acabar amb una centrada des de la dreta perquè Dani Muela marqués a plaer. El Taradell no es va rendir i 10 minuts després, Fredi feia l’empat en una falta directa des de la dreta.

La igualtat es va mantenir fins al minut 40, quan Muntal en una pilota dividida va colpejar el defensa rival que s’havia avançat. L’àrbitre li va ensenyar la vermella directa de forma rigorosa, ja que Muntal no anava a fer mal i simplement el rival es va avançar en tocar la pilota.

A la represa, un Taradell ben replegat sortia amb molt de perill al contraatac. De fet, va estar molt insipirat en defensa i no va patir ocasions en contra. Al minut 62 arribava el 2 a 1 en un penal que transformava Cesc.

Dos minuts després, però, el públic començava a perdre la paciència, ja que l’àrbitre senyalava falta indirecta a l’interior de l’àrea per considerar que el porter local perdia temps. El Taradell, però, va aguantar bé el 2 a 1. A 3 minuts pel final el Sabadell B es quedava també amb 10. Però al minut 95 arribava la polèmica. En el llançament d’una falta llunyana, l’àrbitre senyalava penal i ensenyava la vermella directa a Edu Morató, quan en la jugada diversos jugadors sabadellencs havien fet falta reiteradament amb empentes i agafades.

El Sabadell va transformar el penal i l’àrbitre ja va senyalar el final del partit. Diversos aficionats locals van sortir enfadats a increpar l’àrbitre per la seva actuació. No hi va haver cap incident, però jugadors i aficionats van acabar molt empipats amb el tracte rebut.

Per cert, els jugadors locals a l’inici del partit van lluir una samarreta dedicada a Gerard Torrents, que va ser operat fa unes setmanes.

U.D. Taradell: Bobé, Erra (Carrillo), Joan, Asier, Dot, Raul, Edu Morató, Cesc (Font), Fredi (Pau), Canó (Subi) i Muntal.

Gol del Sabadell B (1-0):

Gol de Fredi (1-1):

Gol de Cesc (2-1):

La jugada polèmica del penal al minut 95:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments