Inici Actualitat La neu pinta de blanc les teulades i el paisatge de Taradell

La neu pinta de blanc les teulades i el paisatge de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell s’ha despertat aquest dissabte al matí amb una imatge digna de postal hivernal. La nevada que s’ha produït durant la nit del divendres al dissabte ha deixat totes les teulades ben blanques i també tot l’entorn. La nevada s’ha produït a última hora de la nit i durant la matinada, tot i que no ha estat molt important. Aproximadament han caigut uns 2 centímetres de neu al centre del poble.

La nevada, però, no ha afectat la mobilitat, ja que els carrers estan nets i es circula amb normalitat. Tot i això, des d’ahir divendres a la nit hi havia diversos tractors amb sal ja preparats i van repartir-la per les principals vies del municipi.

Tot i que la nevada no ha estat important, sí que el fred és intens i cal anar amb compte quan es circula per les voreres perquè algunes estan glaçades i hi ha risc de relliscar.

També cal destacar que el camp municipal de la Roureda ha quedat ben emblanquinat, però no s’ha suspès cap partit i s’han jugat els que estaven programats.

Estat del camp de futbol
Foto: Marta Ramírez
Foto: Marta Ramírez
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments