Inici Actualitat Dimarts es fa una nova sessió del Club de feina per aquelles...

Dimarts es fa una nova sessió del Club de feina per aquelles persones que estan a l’atur

0
COMPARTIR

L’espai d’El Puntal (c/Ramon Pou, 101) de Taradell acollirà aquest pròxim dimarts una nova sessió del Club de feina. Es tracta d’una iniciativa per donar eines i recursos per aquelles persones que busquen feina. La sessió tindrà lloc d’11 del matí a 1 del migdia.

El Club de la Feina és un espai dotat dels recursos materials i tècnics necessaris perquè aquelles persones que tenen dificultats a l’hora de trobar feina puguin iniciar un procés de recerca activa d’ocupació, de forma autònoma.

El fet de ser un espai flexible i obert facilita la implicació dels seus usuaris en el procés de recerca de feina. Pel que fa als recursos humans, destaquem la presència de la dinamitzadora. Una persona que dona suport directe, ajuda en l’eleboració dels doucments (currículums, cartes de presentació, etc.) i facilita la informació adient a cada persona i situació, estimulant sempre l’autonomia i l’autoconfiança.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments