Inici Actualitat Diumenge comencen quatre setmanes de teatre amateur a Taradell

Diumenge comencen quatre setmanes de teatre amateur a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es dóna el tret de sortida a la 12a edició de la Mostra de teatre amateur de Taradell, que organitza l’Ajuntament de Taradell, juntament amb el Cafè de can Costa. Seran quatre diumenges a la tarda amb propostes teatrals de la comarca d’Osona. Aquest diumenge és el torn per Tona’78 Talía de Tona que posarà en escena “I tu, tens feina?”, sota la direcció d’Ester Riera. L’obra està formada per 6 escenes independents que presenten situacions que giren al voltant del món laboral.

El segon torn, el 3 de març, serà pel Grup Ara Teatre de Santa Eugènia de Berga. Sota la direcció de Josep Roma representarà “Embolica que fa fort”, obra centrada en una sèrie d’embolics familiars amb molt d’humor.

El 10 de març es posarà en escena “Les Cunyades” a càrrec de Pierrot Teatre, de Centelles i sota la direcció de Montse Amblàs. I el 17 de març es tancarà la Mostra amb ”La viudeta es vol casar” a càrrec de Gottic Teatre, de Taradell i sota la direcció de Lluís Pressegué.

Totes les representacions valen 5 euros que donen dret a l’entrada i a una consumició al Cafè de can Costa. Comencen a 2/4 de 7 de la tarda. La venda d’entrades es farà una hora abans al vestíbul.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments