Inici Actualitat Un relat de Lluís Mauri present al llibre ‘Els cadells del Mas...

Un relat de Lluís Mauri present al llibre ‘Els cadells del Mas Palou i altres narracions’

0
COMPARTIR
Un moment de la presentació del llibre

Aquest passat diumenge es va fer la presentació del llibre Els cadells del Mas Palou i altres narracions. Es tracta d’una publicació que recull el relat guanyador del Premi Vent de Port 2012, juntament amb els 15 relats que van ser finalistes. Entre ells hi ha el relat Els Vençuts que és obra del taradellenc Lluís Mauri, que ha estat seleccionat entre les 178 obres presentades.

El premi el convoca l’associació cultural i recreativa La Casa del Sol Naixent de Tremp i està dotat amb 2.100 euros. El guanyador de la 19a edició va ser Carles Castell Puig de Barcelona amb l’obra Els cadells del Mas Palou.

El llibre, on hi ha els relats finalistes, ha estat publicat per Pagès Editors. Una de les tres còpies que rebrà Lluís Mauri, la cedirà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

Un moment de la presentació del llibre
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments