Inici Actualitat La U.D. Taradell empata al camp del segon classificat en un molt...

La U.D. Taradell empata al camp del segon classificat en un molt bon partit

0
COMPARTIR

Gran partit de l’equip de Segona Catalana de la Unió Deportiva Taradell al camp del Sabadell Nord, segon classificat. Els taradellencs han fet mèrits per endur-se els tres punts i han demostrat estar a l’altura dels millors de la categoria.

De fet, en tot els 90 minuts les millors ocasions han estat pel Taradell que ha fet una gran primera meitat. Durant els primers 45 minuts els taradellencs no han hagut de patir cap ocasió dels locals, que no han xutat a porteria. En canvi, els taradellencs han portat el domini i el pes del partit i han tingut la millor ocasió als peus de Muntal. El seu xut, avançant-se a la sortida del porter, ha sortit fregant el travesser. També cal destacar dues faltes laterals pel Taradell i un xut massa elevat de Raul.

A la represa el partit ha estat més igualat. Però, de nou, les millors ocasions han estat pel Taradell. Primer Raul ha estat a punt de resoldre a l’interior de l’àrea i, més tard, Erra no ha arribat per mil·límetres a la pilota per fer el 0 a 1.

Els locals han continuat sense tenir ocasions clares de gol i únicament cal destacar un xut al lateral de la xarxa. A falta de 12 minuts el Taradell ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió rigorosa de Pujol. Els locals han apretat, sobretot amb diversos córners, però l’empat a 0 no s’ha mogut.

U.D. Taradell: Bobé, Joan, Asier, Pujol, Dot, Raul, Cesc Pla, Edu Morató (Pau), Erra, Fredi i Muntal.

Ocasió de Marc Muntal a la primera part:

Ocasió d’Erra a la segona part:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments