Inici Actualitat La carrossa caracteritzada d’Astèrix i Obèlix s’endú el primer premi del Carnaval...

La carrossa caracteritzada d’Astèrix i Obèlix s’endú el primer premi del Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

La carrossa “Poblat Insebpenotix”, de Santa Eugènia de Berga, es va endur aquest dissabte el primer premi a la millor carrossa del Carnaval de Taradell. Aquest mateix grup ja va ser segon l’any passat. Enguany havien caracteritzat un poblat gal amb els famosos Astèrix i Obèlix i un grup de romans que intentaven invadir-lo amb una catapulta.

La segona posició va ser pel grup que havia guanyat les dues últimes edicions amb la carrossa “Segon origen”. I el tercer lloc va ser per “Peti qui peti” que va repetir tercera posició, recreant unes formigues treballadores que construïen un nou país. Cal recordar que hi participaven un total de 21 carrosses.

Pel que fa a l’apartat de comparses, que era una de les novetats, el premi va ser per Catalunya verds, que recreaven els típics soldats de joguina verds. Hi participaven dues comparses. En el concurs d’aparadors el primer premi va ser per Imma Castany Estilistes.

Cal destacar que un any més el Carnaval de Taradell va tornar a ser multitudinari amb la presència de més de 800 persones formant part de les carrosses i molts d’altres que anaven disfressats per lliure.

La concentració es va fer a les 6 de la tarda, al monument l’Atlàntida on la jove actriu osonenca, Marina Comas, va ser l’encarregada de fer el pregó de Carnaval. Un pregó que feia referència satírica als canvis de circulació del centre del poble, la famosa piscina coberta, dels taradellencs amb càrrec al Govern de la Generalitat o de la massiva presència d’estelades al municipi.

Tot seguit va començar la rua de Carnaval que es va allargar durant 2 hores pels carrers cèntrics de Taradell amb molta música i animació. Destacar que el jurat va canviar d’ubicació i estava instal·lat en un balcó de can Prat per valorar les carrosses i comparses. Estava format per l’actriu Marina Comas, el regidor de Festes, Joan Casassas, el director general de Joventut, el taradellenc Toni Reig, i dos representants dels Carnestoltes de Torelló i Centelles, Christian López i Toni Carrasco.

A continuació us mostrem una galeria extensa del Carnaval de Taradell, gràcies a la col·laboració de Miquel Vilardell. I també us oferim l’enllaç a la transmissió en directe que Osona Stream va emetre. Esperem que us agradi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments