Inici Actualitat Ja estan obertes les inscripcions per la 3a Cursa dels Gitanos de...

Ja estan obertes les inscripcions per la 3a Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR
Imatge de l'edició del 2012

Des de fa uns dies s’ha obert el termini per inscriure’s a la tercera edició de la Cursa dels Gitanos. La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell i el CET L’Enclusa, tindrà lloc el pròxim 3 de març. Un cop més la prova comptarà amb dos traçats: un de 10 quilòmetres i un altre de 22.

La cursa transcorre per un recorregut 100% de muntanya pels voltants de Taradell. La prova començarà a 2/4 de 10 del matí i està previst que a la una del migdia es faci l’entrega dels premis per als tres primers classificats de cada prova i de categoria masculina i femenina.

Les inscripcions anticipades costen 15 euros pels no federats i 12 pels federats. De moment, ja hi ha una cinquantena d’inscrits. En les edicions anteriors les places eren limitades a 300 participants. Hi haurà avituallaments i obsequis per a tots els participants.

Podeu fer les inscripcions aquí.

Imatge de l’edició del 2012
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments