Inici Actualitat Una cinquantena de persones van participar al segon sopar escocès de Taradell

Una cinquantena de persones van participar al segon sopar escocès de Taradell

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu, Taradell va tornar a acollir Escòcia i la seva essència cultural. Més de 50 persones es van aplegar al restaurant Terra Endins per gaudir d’aquesta festa escocesa tan tradicional i assaborir al mateix temps el so de la gaita, la música celta de la mà d’en Fergus Muirhead i en John Frazer, l’aroma del whisky, un menu propi d’aquesta celebració i de la poesia del poeta escocès per excel·lència i motiu d’aquesta festa, en Robert Burns.

Aquesta festa és una sorpresa rera l’altra entre plat i plat, i el ceilidh o ball des danses escoceses van posar fi a la festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments