Inici Actualitat Eudald Babot guanya la Cursa nocturna de Rocacorba per equips

Eudald Babot guanya la Cursa nocturna de Rocacorba per equips

0

El taradellenc Eudald Babot (CET L’Enclusa) va aconseguir dissabte el triomf en la Cursa nocturna de Rocacorba, formant equip amb l’osonenc Xevi Salat (Grup Lluna Plena – Unió Excursionista Vic). Els dos atletes van guanyar en l’apartat d’equip masculí.

La cursa de muntanya de Canet d’Adri complia la segona edició i comptava amb 25 o 11 quilòmetres de recorregut. Els participants la podien fer sols o formant un equip de 2 persones.

Babot i Salat van fer equip i van guanyar la prova dels 25 quilòmetres amb un temps de 2 hores 19 minuts i 50 segons. En aquesta  prova hi prenien part 400 atletes.

Cal destacar que els podis van tenir molta presència d’osonencs, ja que el primer atleta absolut masculí va ser Gerard Morales (Buff-Base Esports Estel) i el primer equip mixt estava format per dos osonencs Eugènia Miró i Mateu Planella (Grup Lluna Plena-Unió Excursionista Vic).