Inici Actualitat Taradell acull la trobada comarcal de l’Hospitalitat de la Mare de Déu...

Taradell acull la trobada comarcal de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes

0
COMPARTIR

Taradell ha acollit aquest diumenge la 36a Trobada comarcal de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes. Quasi 300 persones de diferents punts de la comarca d’Osona s’han trobat a Taradell per participar en aquesta festa anual.

La celebració ha comptat amb una missa a l’església Sant Genís. Tot seguit, els assistents s’han desplaçat fins al centre cultural Costa i Font on els esperava un àpat de germanor. Aquesta celebració reuneix malalts, persones amb mobilitat reduïda i persones que es dediquen a l’atenció de les persones mancades de salut.

A la part final del dinar hi ha hagut l’actuació de l’Esbart Sant Genís que ha ofert dues danses tradicionals. També ha participat a la festa la colla gegantera de Taradell que ha actuat al matí.

La festa estava organitzada per la delegació a Taradell de l’Hospitalitat i ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos comerços, empreses, entitats i persones anònimes del municipi. També hi han posat el seu gra de sorra una trentena de voluntaris que s’han dedicat a servir les taules i atendre als comensals.

Cal destacar que aquesta és la quarta trobada comarcal que acull Taradell. L’última va ser fa 9 anys al mateix centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments