Inici Actualitat Obrim la web a la publicitat

Obrim la web a la publicitat

0
COMPARTIR

Una de les novetats que presentem a partir d’aquest mes de febrer és la possibilitat d’anunciar-se a la web. Ens hem trobat en diverses ocasions que ens demanaven per posar algun tipus de publicitat d’actes, iniciatives o negocis, però ho havíem descartat.

Per aquest motiu, donarem aquesta possibilitat a qualsevol comerç, empresa o negoci que hi estigui interessat. En tot cas, els bànners publicitaris seran limitats perquè l’objectiu de la web és informativa i per no saturar-la de publicitat.

Els ingressos que es generin seran íntegrament per pagar les despeses de la web i organitzar actes paral·lels.

Qualsevol que estigui interessat en anunciar-se pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail: info@taradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments