Inici Actualitat Divendres es fa una nova edició del Burns Supper

Divendres es fa una nova edició del Burns Supper

0
COMPARTIR

Aquest divendres el restaurant Terra Endins acollirà per segona vegada un Burns Supper, una festa escocesa molt tradicional que es celebra al voltant del 25 de gener amb motiu del naixement de Robert Burns, el poeta escocès més famós. La festa consistirà en un menú típic acompanyat de música celta, la gaita, la poesia, les faldilles escoceses, el whisky, el ceidih (balls tradicionals)., i molt especialment la poesia d’en Robert Burns.

L’aforament és limitat i la festa/ball, que començarà a 2/4 de 9 del vespre, té un preu de 28 euros. The Caulbums/Scotalans Ceilidh Band Fergus Muirhead, John Frazer i Conrad Daubanton) és una banda de Glasgow i són els responsables d’aquesta festa i de reforçar l’agermanament escocès-català. La festa també inclou un tast de whiskies Glenfiddich.

El Burns Supper és a Escòcia una gran festa. Consisteix en un sopar que gira entorn de l’obra del poeta. El menú és sempre el mateix i l’acompanya tot un ritual que es va desenvolupant durant del sopar. El menjar, doncs, no és l’element important, sinó una part del conjunt: obres poètiques, sàtires, homenatges, whisky, gaita, discursos de celebració i moltes sorpreses.

El ball o ceilidh, tan típic en els sopar escocesos, no és un element propi del sopar Burns, però cada vegada més s’ofereix en aquest sopars.

Les reserves es poden fer a info@ruralturistic.cat  /  679982163. Més informació al següent enllaç: http://ruralturistic.wordpress.com/2013/01/12/nou-burns-supper-a-taradell/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments