Inici Actualitat La U.D. Taradell perd a Tona i torna a acabar amb 9...

La U.D. Taradell perd a Tona i torna a acabar amb 9 jugadors

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest diumenge al matí en el derbi davant del Tona per 5 a 1. Un matx que ha quedat marcat per l’expulsió d’Oriol Dot al minut 30 en una falta inexistent. Els taradellencs han acabat molt enfadats amb el criteri de l’àrbitre a l’hora de castigar les faltes.

El partit havia començat molt bé per als taradellencs que als 10 minuts s’avançaven gràcies a una rematada de cap d’Edu Morató en el llançament d’una falta lateral. Però, 2 minuts després empatava el Tona en un xut des de l’interior de l’àrea.

Els locals han tingut noves oportunitats a la sortida de córners. Però el matx ha quedat marcat a la mitja hora. Oriol Dot ha vist la segona groga en una falta on havia tocat pilota. L’àrbitre ha estat rigorosíssim, però no ha seguit el mateix criteri amb el Tona. En la jugada següent s’ha reclamat penal a Muntal de Vestit (ja tenia una groga), però l’àrbitre no ha assenyalat res. Pocs minuts després li ha tornat a perdonar l’expulsió després d’una falta per joc perillós on ha posat la bota al cap de Canó.

Mentrestant, Fredi pel Taradell i Comas pel Tona han tingut ocasions per desnivellar el marcador. Però el 2 a 1 ha arribat just abans del descans en una pilota llarga que ha aprofitat Santanera.

A la represa, el Taradell ha avisat, però als 10 minuts un llançament de p0rteria desgraciat de Bobé, ha acabat als peus de Santanera i la jugada ha acabat amb penal. Bobé ha estat expulsat. Peque ha fet el 3 a 1.

Tot i jugar amb 9 els taradellencs han aguantat i han fregat el segon gol en una jugada que ha acabat amb un xut massa elevat d’Edu. En els últims minuts ha arribat dos gols més del Tona, que aprofitant espais ha tingut més ocasions clares. El Taradell ha acabat molt empipat amb l’àrbitre, ja que cada falta taradellenca era castigada amb groga i no passava el mateix amb el Tona. A la mitja part l’àrbitre havia expulsat el tècnic, Ramon Mayo, per dir-li “t’has carregat el partit”.

U.D. Taradell: Bobé, Font, Raul, Asier, Dot, Cesc (Sep), Edu Morató (Subi), Fredi, Canó (Carrillo), Torrents (Pau), Fredi i Muntal.

Gol del Taradell (0-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments