Inici Actualitat Neix una nova entitat a Taradell, que gestionarà la web Taradell.com

Neix una nova entitat a Taradell, que gestionarà la web Taradell.com

3
COMPARTIR

Després de 5 anys i mig de recorregut, Taradell.com fa un nou pas endavant. La seva evolució des d’un bloc local fins a un portal d’informació taradellenca ampliament seguit, ens ha fet pensar que necessitàvem un nou suport i una millor estructura. Per aquest motiu, podem informar-vos que hem constituït una nova entitat taradellenca. El nom que hem triat és “Taradell Cultura Digital”.

La seva principal funció serà gestionar la web www.taradell.com, però té la voluntat de trascendir aquest àmbit. El fet de tenir una plataforma legal i jurídica ens permetrà ser productors de Cultura. És a dir, organitzar actes o activitats que parteixin de la pròpia entitat i no només difondre la gran feina que fan les entitats taradellenques. Teníem ganes de generar, aportar quelcom a la vida associativa de Taradell. I creiem que a partir d’ara ho podrem fer.

Esperem que aviat es puguin veure els seus fruits!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
teresa sola
25 gener 2013 15:43

Felicitats, sempre és bo millorar i tirar endavant. El saber no ocupa lloc i pot obrir molts llocs.
Salutacions.

Dolo
24 gener 2013 22:58

Endavant les atxes! I aconseguim entre tots un poble del que en podem continuar “xulejant” més enllà de les fronteres. Felicitats!

gerard
gerard
24 gener 2013 10:21

Felicitats,

Espero que tot us vagi bé en aquest nou camí! Que sapigueu que compteu amb el suport d’altres entitats del poble. Per qualsevol cosa només teniu que demanar-ho.

Salutacions.