Inici Actualitat Neix una nova entitat a Taradell, que gestionarà la web Taradell.com

Neix una nova entitat a Taradell, que gestionarà la web Taradell.com

3
COMPARTIR

Després de 5 anys i mig de recorregut, Taradell.com fa un nou pas endavant. La seva evolució des d’un bloc local fins a un portal d’informació taradellenca ampliament seguit, ens ha fet pensar que necessitàvem un nou suport i una millor estructura. Per aquest motiu, podem informar-vos que hem constituït una nova entitat taradellenca. El nom que hem triat és “Taradell Cultura Digital”.

La seva principal funció serà gestionar la web www.taradell.com, però té la voluntat de trascendir aquest àmbit. El fet de tenir una plataforma legal i jurídica ens permetrà ser productors de Cultura. És a dir, organitzar actes o activitats que parteixin de la pròpia entitat i no només difondre la gran feina que fan les entitats taradellenques. Teníem ganes de generar, aportar quelcom a la vida associativa de Taradell. I creiem que a partir d’ara ho podrem fer.

Esperem que aviat es puguin veure els seus fruits!

COMPARTIR

3
Deixa un comentari

avatar
3 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
3 Autors
teresa solaDologerard Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
teresa sola
Convidat

Felicitats, sempre és bo millorar i tirar endavant. El saber no ocupa lloc i pot obrir molts llocs.
Salutacions.

Dolo
Convidat

Endavant les atxes! I aconseguim entre tots un poble del que en podem continuar “xulejant” més enllà de les fronteres. Felicitats!

gerard
Convidat
gerard

Felicitats,

Espero que tot us vagi bé en aquest nou camí! Que sapigueu que compteu amb el suport d’altres entitats del poble. Per qualsevol cosa només teniu que demanar-ho.

Salutacions.