Inici Actualitat L’actriu Marina Comas serà la pregonera del Carnaval de Taradell

L’actriu Marina Comas serà la pregonera del Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

Segons ha informat Ràdio Taradell, entitat organitzadora, la jove actriu de Torelló Marina Comas serà la pregonera del Carnaval de Taradell d’enguany. Marina Comas es va donar a conèixer com a intèrpret a la pel·lícula “Pa negre”, basada en la novel·la d’Emili Teixidor. Amb aquest film va guanyar el Premi Goya 2011 a l’actriu revelació. Fa poques setmanes també va protagonitzar la pel·lícula “Els nens salvatges”, gràcies a la qual està nominada als Premis Gaudí.

El pregó de Marina Comas serà a les 7 del vespre  des de la carrossa de Ràdio Taradell el dia 16 de febrer. La concentració de carrosses serà a les 6 de la tarda al Monument de l’Atlàntida, tal com es va fer l’any passat.

El recorregut de la rua serà el mateix. Un cop acabi l’exhibició de carrosses, el Carnaval continuarà a Can Costa amb una festa. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros (es poden comprar al Bar de Can Costa i a Ràdio Taradell) i de 12 euros a taquilla.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments