Inici Actualitat Es construiran dues pistes de pàdel al Club Parc d’Esports

Es construiran dues pistes de pàdel al Club Parc d’Esports

0
COMPARTIR

En els pròxims dies han de començar els treballs per construir dues pistes de pàdel a les instal·lacions del Club Parc d’Esports de Taradell. Els nous espais de joc s’instal·laran a la zona on actualment hi ha la pista de tennis número 2.

Les obres haurien d’estar acabades per Setmana Santa, tot i que s’ha de fer una solera nova amb la qual no s’hi comptava. És a dir, s’ha de fer de nou la base de les pistes perquè quedin perfectament nivellades i planes. Les obres, que van a càrrec de l’empresa especialitzada en instal·lacions esporives Produir Esports SL, tenen un cost de 40.000 euros que es finançaran a través d’un crèdit que pagarà el club. L’Ajuntament de Taradell ofereix l’assessorament tècnic de l’obra.

L’objectiu de les dues pistes de pàdel és ampliar l’oferta esportiva del club, que continuarà comptant amb dues pistes de tennis, la pista poliesportiva i la piscina d’estiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments