Inici Actualitat El CP Taradell perd a casa contra el Tordera

El CP Taradell perd a casa contra el Tordera

0
COMPARTIR

Nova derrota del Club Patí Taradell que no coneix la victòria com a local. Aquest dissabte a la tarda l’equip taradellenc va perdre per 2 a 5 contra el Tordera, un equip de la zona alta de la Primera Divisió.

El partit va començar malament pels locals, ja que als 3 minuts rebien el 0 a 1. A l’equador del primer temps, els visitants van tenir l’ocasió d’ampliar diferències, per mitjà d’un penal que no van aprofitar. Però, en canvi, a un minut pel descans va arribar el 0 a 2.

La segona part va començar diferent. Als 9 minuts Miquel Masoliver podia haver escurçat diferències, però va errar la falta directa. El Taradell estava dins del partit i encara més quan Marc Soler va fer l’1 a 2 a falta de 7 minuts i mig. L’alegria local, però, va durar poc perquè un minut després el Tordera feia l’1 a 3. La pressió del Taradell en els últims minuts no va donar resultat. El Tordera sentenciava amb l’1 a 4 a falta de dos minuts, tot i que immediatament després Albert Benito feia el segon pel Taradell de penal.

En els últims minuts falta directa que va desaprofitar el Tordera i cinquè gol final a manca de 5 segons pel xiulet final. El Taradell continua cuer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments