Inici Actualitat La U.D. Taradell torna a guanyar amb 9 jugadors a Canovelles

La U.D. Taradell torna a guanyar amb 9 jugadors a Canovelles

1
COMPARTIR

Victòria patida de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Canovelles. Els taradellencs van guanyar després de jugar una hora amb 10 jugadors i 35 minuts amb 9 jugadors. El resultat final va ser de 2 a 3.

El partit va començar de manera perfecta pels taradellencs que als 3 minuts ja s’avançaven al marcador amb un gol de Pau després d’un xut des de la frontal de l’àrea. Sense massa temps per pair el gol, arribava el 0 a 2 als 10 minuts. Torrents centrava des de l’esquerra perquè Fredi, arribant pel mig de l’àrea, marqués d’un xut ras. El Taradell dominava i els locals no feien perill.

Però al minut 30 els taradellencs es quedaven amb inferioritat, ja que Joan Morcillo era expulsat després de veure dues grogues en un minut. L’àrbitre mostrava un rigorositat extrema i durant tot el matx, qualsevol falta del Taradell acabava amb targeta groga. Nou targetes grogues i 2 de vermelles pel Taradell i només 3 pel Canovelles.

Tot i jugar amb 10, el Taradell no va patir massa i va arribar amb el 0 a 2 al descans. A la represa, Raul tenia una ocasió per fer el 0 a 3, però el seu xut, en un posició difícil, sortia desviat. I als 8 minuts arribava l’1 a 2. Jugada per l’esquerra del Canovelles que acabava amb penal d’Erra. Penal molt dubtós i que suposava la segona groga pel defensa del Taradell.

Amb 9 jugadors els taradellencs van dedicar-se a defensar. Abans, però, a la sortida d’un córner Fredi tenia una nova ocasió en un xut llunyà. Cap a l’equador del segon temps arribava l’empat a 2 en un xut des de l’interior de l’àrea. Quedava un quart d’hora i tot semblava que acabaria amb derrota d’un Taradell que patia molt.

Però a 8 minuts pel final, un error del porter local a qui li va patinar la pilota de les mans després de blocar-la, l’aprofitava Torrents, que estava al seu costat, per marcar a porteria buida. Fins al final no va passar res més i el Taradell va sumar una nova victòria amb 9 jugadors, com ja va passar a Cardedeu.

U.D. Taradell: Bobé, Joan, Raul, Font, Erra, Edu Morató, Cesc (Nil), Torrents (Subirachs), Carrillo (Asier), Fredi, Pau (Dot).

Gol de Fredi (0-2):

Gol del Canovelles de penal (1-2):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
21 gener 2013 9:14

Molt bé nois!

Ànims!