Inici Actualitat El CP Taradell guanya el primer partit a la pista de l’Oviedo

El CP Taradell guanya el primer partit a la pista de l’Oviedo

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha començat el 2013 de la millor manera possible. L’equip taradellenc va aconseguir aquest dissabte al vespre el primer triomf de la temporada a la Primera Divisió. Ho va fer a la pista de l’Oviedo, gràcies a un gol a les acaballes de Miquel Masoliver.

El partit va començar molt bé per al Taradell que es va avançar al marcador pocs segons després de l’inici del matx. El gol va ser d’Eudald Bover. Un minut després, però, arribava l’empat de l’Oviedo. L’empat a 1 no es va moure durant els primers 25 minuts.

A la represa, es va repetir la història. El Taradell es va tornar a avançar al minut 3 per mitjà d’un gol de Marc Nuri, però ràpidament els locals tornaven a posar l’empat al marcador. Les ocasions posteriors per part dels dos equips no van desnivellar el resultat. I a falta d’un minut i 32 segons pel final, Ferran Guimerà feia el 2 a 3, que donava la primera victòria de la temporada  i a la nova categoria.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments