Inici Actualitat Sergi Tordera és l’Hereu 2013 de Taradell

Sergi Tordera és l’Hereu 2013 de Taradell

0
COMPARTIR

El taradellenc Sergi Tordera va ser escollit aquest dissabte a la nit com a hereu 2013 de Taradell. En un acte al centre cultural Costa i Font els Tonis de Taradell van fer públic el nom del nou hereu, que substitueix Marc Sureda. L’Hereu s’ha escollit a partir de votacions populars. El pregó va anar a càrrec d’Assumpta Esquís.

Els sis candidats a Hereu 2013 de Taradell eren Arnau Sospedra, Arnau Casadevall, Pol Lloveras, Toni Presegué, Lisard Cuní i Sergi Tordera. Aquesta va ser la part més divertida de la vetllada, ja que, a banda de la tradicional cursa de sacs, els candidats van haver de ballar el Gangam Style davant de tot el públic que omplia el centre cultural Costa i Font. Sergi Tordera és l’onzè Hereu que té Taradell.

El pregó va anar a càrrec de la taradellenca Assumpta Esquís que va destacar la seva vinculació amb la Festa dels Tonis. També va destacar la gran feina feta per al comissió dels Tonis al llarg d’aquests últims anys i la seva vocació pedagògica.

Durant l’acte, també es va fer un reconeixement a Pere Muntadas i Maria Àngels Padrosa que durant 25 i 15 anys, respectivament, han format part de la comissió dels Tonis. La vetllada va comptar amb la presència d’un grup infantil de l’Escola de Música de Taradell que va obrir l’acte. També va actuar el grup infantil de l’Esbart dansaire Sant Genís.

Cal destacar que anteriorment, s’havia fet el Tast del porc amb un enorme èxit de convocatòria, com cada any. Es van servir uns 1.500 tiquets.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments