Inici Actualitat Talls i restriccions de trànsit amb motiu del Passant dels Tres Tombs

Talls i restriccions de trànsit amb motiu del Passant dels Tres Tombs

0
COMPARTIR

Amb motiu de la celebració del Passant dels Tres Tombs aquest diumenge 13 de gener, Protecció Civil Voluntaris de Taradell portarà a terme un dispositiu per tal que la festa pugui transcórrer amb seguretat.

Aquest any, de nou, la festa torna a comptar amb una concentració d’autocaravanes al municipi que suposarà complicacions en els accessos al municipi. Sobretot, pel que fa a l’accés per la carretera BV-5306 (accés provinent de la C-17) el divendres a la tarda i dissabte al matí.

Durant el diumenge, amb motiu del passant dels tres tombs, la circulació quedarà afectada durant tot el matí. Seguidament us fem un petit detall dels talls que té previst fer Protecció Civil:

– A l’urbanització La Roca quedaran tallats els accessos a l’Alzinar a partir de les 8 del matí. I els accessos i sortides a l’urbanització romandran tancats de 11 a 12 i de 13:30 a 14h.

– Els accessos al poble es tallaran a partir de les 9 del matí per evitar aglomeracions de vehicles. Per tant, es recomana utilitzar la ronda de Ponent per tal d’enllaçar d’una punta a l’altre del poble.

– A partir de les 11 del matí es tallarà les entrades al nucli urbà (carrers centrals del poble). Al llarg de tot el matí, es tallaran parcialment tots els carrers i s’obriran a mesura que la cua del passant vagi transcorreguen.

Es recomana a tots els visitants que aparquin en els polígons industrials del municipi: El Vivet si s’accedeix a Taradell per la Ctra. de Santa Eugènia, i Castellets si s’accedeix a Taradell per Sant Miquel de Balenyà o Ctra. BV-5306. O a la zona esportiva.

Cada zona d’aparcament està senyalitzat amb rètols de pàrquing blaves o pàrquing Tonis.

Estarà prohibit aparcar en els següents carrers: c. de la Font, c. de l’Església, c. de Joan Maragall, ctra. de Mont-rodon, pg. Domènec Sert, ctra. de Balenyà, c. de Catalunya, c. de Miquel Martí i Pol, camí Ral de Tona, c. de la Vila, plaça de les Eres, c. de Sant Sebastià, c. de Vic, c. de Guillem de Mont-rodon i aparcament de la Carpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments