Inici Actualitat Taradell acollirà la 36a Trobada comarcal de l’Hospitalitat de la Mare de...

Taradell acollirà la 36a Trobada comarcal de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes

0
COMPARTIR

El pròxim 3 de febrer Taradell celebrarà la Trobada comarcal que cada any fa l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes. La festa, organitzada per la delegació a Taradell de l’Hospitalitat, reunirà més de 300 persones, deu anys després de l’última trobada feta al municipi.

Aquesta celebració reuneix malalts, persones amb mobilitat reduïda i persones que es dediquen a l’atenció de les persones mancades de salut.

La trobada consistirà en una missa a l’Església Sant Genís i, posteriorment, un dinar de germanor al Centre cultural Costa i Font. Durant l’àpat hi haurà diverses actuacions de l’Esbart dansaire Sant Genís i dels Geganters i Grallers de Taradell. Cal destacar que la trobada és possible gràcies a la col·laboració de nombrosos establiments i empreses de Taradell i de molts voluntaris que ajudaran tant en la logística com en el servei del dinar.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments