Inici Actualitat El Toni d’Honor 2013 serà per Òmnium Cultural

El Toni d’Honor 2013 serà per Òmnium Cultural

1
COMPARTIR

La Comissió de Tonis de Taradell lliurarà per segon any consecutiu el guardó Toni d’Honor. Es tracta d’un reconeixement que es va instaurar el 2012 amb l’objectiu de distingir una persona, empresa o associació que, a través del seu treball, difongui els elements patrimonials de la cultura rural de la comarca.

Enguany, ja s’ha fet públic que aquest guardó serà per Òmnium Cultural. El reconeixement es farà el mateix diumenge 13 de gener abans del passant dels Tres Tombs, en un acte que comptarà amb la presència de la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals.

L’any passat el Toni d’Honor es va entregar a l’empresa Casa Tarradellas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Constantí
Constantí
5 gener 2013 2:37

Molt ben pensat.
La feina d’Òmnium és molt important per Calatunya i la que fan els Tonis ho és per Taradell, per Osona i per Catalunya. Que n’aprenguin algunes entitats, sobretot teatrals, que estan encallades al segle XIX, i a sobre cobren subvencions públiques per fer tristos espectacles, mancats de ritme i de modernitat, amb vestuaris patètics i dicció poc escaient, pels textos recitats.

Independència, i sobretot salut!