Inici Actualitat Diumenge Concurs de Reis de Ràdio Taradell i ja hi van 26...

Diumenge Concurs de Reis de Ràdio Taradell i ja hi van 26 edicions

0
COMPARTIR

El dia de Reis tots els taradellencs i no taradellencs tenen una cita amb un clàssic: el concurs de Reis de Ràdio Taradell. Un any més, i ja portem 26 anys, l’emissora municipal oferirà un concurs especial durant tot el matí amb premis i regals per tots els qui truquin.

Des de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia el concurs amb més tradició de la comarca d’Osona repartirà més de 100 regals cedits per comerços, empreses i institucions de Taradell.

El concurs es basa en el tradicional joc dels vaixells, en el qual cada oient ha de dir una lletra i un número. Si la casella és afortunada, rebrà un premi a l’instant. Sinó, haurà de superar una pregunta. Tots aquells que hi vulguin participar ho poden fer trucant al 93 812 62 20.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments