Inici Actualitat 160 participants acomiaden el 2012 amb la Sant Silvestre de Taradell

160 participants acomiaden el 2012 amb la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

Un any més, i ja en van tres, el Centre Excursionista de Taradell i el CET L’Enclusa, han organitzat la Sant Silvestre taradellenca. De nou,   la cursa ha estat un èxit, superant les xifres de participació de l’any anterior. Un total de 160 participants han volgut acomiadar l’any corrent. L’any anterior van ser-ne 125.

La prova té dos al·licients. El primer és arribar fins al punt més alt de Taradell, l’Enclusa, i tornar a la plaça de les Eres en un recorregut de 8 quilòmetres.  El segon és que els participants han d’anar disfressats. I realment, any rere any, hi ha més nivell.

Hi ha hagut premi per al primer en arribar a la meta, que ha estat Manel Amor de Roda de Ter amb un temps de 38 minuts i 22 segons. També hi ha hagut premi per a la millor disfressa que ha estat per Jordi Aguilera i Laura Aumatell, vestits de Minnie Mousse. En l’apartat masculí, en segona posició ha arribat Nil Gurt (39 minuts 46 segons) i tercer Bernat Mora (40 minuts 23 segons).

Pel que fa a la primera dona en arribar a meta, ha estat la taradellenca Maria Font, seguida per Judit Marcé i Marta Camps.

A banda d’això, cal destacar que abans de l’inici de la Sant Silvestre es va fer un record en forma de minut de silenci per la mort d’una jove taradellenca en accident de trànsit el passat 28 de desembre.

A continuació podeu veure una galeria de fotografies de la prova:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments