Inici Actualitat Gottic Teatre i l’Escola de Música de Taradell recuperen el Poema de...

Gottic Teatre i l’Escola de Música de Taradell recuperen el Poema de Nadal

0
COMPARTIR

Més de 130 persones han assistit aquest diumenge a la tarda a la posada en escena d’ El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. La interpretació ha anat a càrrec de Gottic i d’alumnes de l’Escola de Música l’Arpa de Taradell.

El poema constava de 4 cants i el final. A l’inici i al final de cada cant l’Escola de Música interpretava una cançó. Entre les cançons que s’ha interpretat hi havia el Cant dels Ocells, la Santa Nit, el Rabadà, A Betlem m’en vull anar o el Noi del mare.

Els intèrprets dels cants han estat Jordi Recoder, Magí Reig, Toni Jimeno, Emília Bosch, Frederic Jané, Mireia Montanya, Eva Molet, Teresa Viladomiu, Andreu Ramírez, Fàtima Izquierdo i Lluís Pressegué.

El Poema de Nadal s’havia representat fa anys a l’Església Sant Genís i a la capella de Santa Llúcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments