Inici Actualitat La 3a Sant Silvestre tancarà l’any esportiu 2012 a Taradell

La 3a Sant Silvestre tancarà l’any esportiu 2012 a Taradell

0
COMPARTIR

Un any més, i ja s’està convertint en un clàssic, el CET L’Enclusa organitza la cursa de Sant Silvestre a Taradell. La tercera edició tindrà lloc aquest dilluns 31 de desembre a partir de les 4 de la tarda. La sortida serà a la plaça de les Eres i els participants hauran de pujar fins a l’Enclusa en un recorregut de 8 quilòmetres.

L’any passat hi van participar 140 persones. Enguany, la cursa tindrà un preu de 3 euros, tot i que la meitat de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3. Els participants han d’anar disfressats i hi haurà un premi a qui porti la disfressa més original i al primer classificat.

A l’arribada a la plaça de les Eres hi haurà coca i cava per a tothom. Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova, una hora abans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments