Inici Actualitat La U.D. Taradell acomiada l’any amb una victòria èpica a Cardedeu

La U.D. Taradell acomiada l’any amb una victòria èpica a Cardedeu

0
COMPARTIR

Triomf de molt mèrit de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al matí al camp del Cardedeu. Els taradellencs van guanyar per 2 a 3 en un partit on van haver de remuntar en 2 ocasions i van jugar els últims 18 minuts amb 9 jugadors, després d’una hora amb inferioritat. Cesc Pla va fer els tres gols.

A l’inici del matx domini dels locals que en 5 minuts van tenir dues ocasions per obrir el marcador. El Taradell, adormit, va ser molt inferior i va veure com al quart d’hora en una passada a l’esquena de la defensa, el Cardedeu feia l’1 a 0 en un u contra u amb Bové.  A partir d’aquí el Taradell va despertar. Fredi ho va provar amb un xut ras aturat pel porter, mentre Canó no encertava en dues centrades per la banda.

Al minut 35 i després de diverses aproximacions dels dos equips, el Taradell va quedar amb inferioritat numèrica. Joan Morcillo va ser expulsat en fer caure un davanter local que encarava la porteria de Bové. En la falta, el porter taradellenc va fer una gran intervenció per evitar el 2 a 0. Poc després i just abans del descans, una centrada d’Erra per la dreta la va transformar en gol Cesc Pla.

A la represa, el Cardedeu es va tornar a avançar al minut 9 en un gran xut des de fora l’àrea. Abans Canó havia fregat el gol en un xut creuat. El Taradell, però, no es va rendir. Ben posicionat sobre el camp durant tot el segon temps va veure com als 15 minuts una centrada de Canó era interceptada amb la mà per un defensa local. El penal el va transformar Cesc Pla.

La igualtat es va mantenir fins al minut 74 quan Oriol Dot va ser expulsat per unes mans que significaven la segona targeta groga. Amb 9 jugadors, però, el Taradell va estar molt ben posat sobre el terreny de joc. No va passar angúnies excepte un cop de cap en una centrada lateral. I a l’últim minut, Fredi va ser aturat amb falta a la frontal de l’àrea. Cesc Pla la va executar magistralment i va donar la victòria als taradellencs.

U.D. Taradell: Bové, Joan, Raul, Asier (Font), Dot, Edu Morató, Cesc Pla, Canó, Pau (Erra), Fredi i Muntal (Molas)

Parada de Bové en la falta de l’expulsió de Joan Morcillo:

Gol de Cesc de penal (2-2):

Gol de Cesc de falta (2-3):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments