Inici Actualitat Quico Homs podria ser conseller i Albert Ledesma està a les travesses

Quico Homs podria ser conseller i Albert Ledesma està a les travesses

0
COMPARTIR

En els últims dies han començat els rumors sobre els noms de les persones que formaran part del nou Govern català. Entre els possibles nous Consellers n’hi ha un que es dóna per segur. Es tracta del taradellenc Quico Homs, actual portaveu del Govern i secretari general de Presidència. Segons molts mitjans de comunicació, Homs serà conseller i s’especula que podria ocupar la Conselleria de la Presidència, juntament amb Relacions Institucionals. Tot i que també s’ha especulat amb alguna altra conselleria com Interior o Afers Exteriors.

Homs, de fet, ja fa temps que és un dels homes forts del president Artur Mas. Va participar en la confecció de l’Estatut d’Autonomia i és un dels principals negociadors amb ERC sobre la consulta sobiranista.

L’altre taradellenc que ha sortit en els possibles noms de futurs consellers és Albert Ledesma. En les últimes setmanes aquest rumor ha tingut alts i baixos, però el seu nom ha sonat com un dels candidats a Conseller de Sanitat. Ledesma és l’actual director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat de la Generalitat, tot i que continua de metge de família al CAP del Remei. Va ser un dels impulsors d’aquest centre sanitari gestionat pels propis professionals. Ledesma també va ser regidor d’Urbanisme a l’Ajuntament de Taradell en l’anterior legislatura.

Les travesses per ocupar la Conselleria de Sanitat, però, inclouen altres noms com la Secretària general de Sanitat, Roser Fernández, o el vicepresident del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós. com el del gerent de l’ICS (Institut Català de Salut), Joaquim Casanovas, i l’actual Secretari d’Estratègia i Coordinació, Francesc Sancho.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments