Inici Actualitat La U.D. Taradell suma tres punts més davant la Sabadellenca

La U.D. Taradell suma tres punts més davant la Sabadellenca

0
COMPARTIR

Nou triomf com a local de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte. Els taradellencs van derrotar la Sabadellenca per 3 gols a 2, en un matx on sempre van portar la inciativa i van patir més del compte.

Al primer temps, després d’uns minuts de tempteig, el Taradell va portar el domini del joc i la possessió. El més destacat va ser la lesió de Pujol. Tot i que les ocasions van ser escasses, els taradellencs van tenir més i millors situacions de gol. Al minut 26 va arribar la primera ocasió en una pilota profunda de Cesc que Muntal no va poder rematar per molt poc. Tot seguit, xut alt de lluny de Canó. I a la mitja hora penal a favor del Taradell per unes mans clares dins de l’àrea. El porter visitant, però, va aturar el llançament de Cesc.

Les arribades per banda eren constants del Taradell. Els visitants únicament van tenir una ocasió en un espectacular xut llunyà que es va estavellar al travesser al minut 40. I en l’última jugada del primer temps, una internada de Muntal per l’esquerra acabava en una centrada que un defensa visitant, en l’intent de rebutjar, introduia a la seva porteria.

A la represa el Taradell va fer el 2 a 0 ràpidament. Pau es treia un xut des de la frontal al minut 53, que entrava al fons de la xarxa. Però amb dos gols d’avantatge no va arribar la tranquil·litat pels taradellencs. Deu minuts després la Sabadellenca escurçava diferències en un u contra u davant del porter taradellenc.

Al 65 Canó feia una jugada individual per la dreta i superava el porter amb un bon xut amb l’esquerra. Era el 3 a 1. I semblava que el partit torna a estar sentenciat. Però, al minut 72 una nova passada a l’esquena de la defensa suposava el 3 a 2 pels visitants. La incertesa en el marcador va fer patir als locals, però les oportunitats van ser escasses. Abans d’acabar, la millor va ser pel Taradell en un cop de cap de Raul que va sortir fregant el pal, a la sortida d’un córner.

U.D. Taradell: Bové, Font, Raul, Pujol (Asier (Molas)), Erra, Cesc Pla (Torrents), Edu Morató, Pau, Fredi, Canó i Muntal.

L’1 a 0 en pròpia porteria:

El 3 a 1 de Joan Canó:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments