Inici Actualitat La Penya Barcelonista Taradell organitza diumenge la 1a Trobada de plaques de...

La Penya Barcelonista Taradell organitza diumenge la 1a Trobada de plaques de cava

0
COMPARTIR

Aprofitant la celebració de la Fira de Santa Llúcia, la Penya Barcelonista Taradell ha organitzat la primera trobada d’intercanvi de plaques de cava. L’activitat tindrà l’al·licient de poder adquirir una ampolla amb una etiqueta i una placa personalitzada de la Penya, juntament amb una placa commemorativa.

La trobada tindrà lloc durant tot el matí a la Plaça. Està prevista la presència de més d’una trentena de col·leccionistes de plaques de cava. L’objectiu de la Penya és participar en les activitats locals. També està previst que venguin loteria de Nadal i, segurament, s’obsequiarà als compradors amb algun material o producte del Barça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments