Inici Actualitat Es recullen quasi 500 euros per la Marató amb el concert de...

Es recullen quasi 500 euros per la Marató amb el concert de la Coral Vilademany

0
COMPARTIR

La coral Vilademany va fer aquest dimecres un concert solidari per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació contra el càncer. Hi van assistir unes 120 persones i en total, de moment, ja s’han recollit 450 euros. Els assistents feien l’aportació econòmica que volien.

El concert va ser dirigit per Carme Homs, treballadora de la Residència Vilademany, i va comptar amb l’acompanyament d’un piano. La Coral està formada per més de 20 persones residents al centre, usuaris del Centre de Dia i el Menjador social. Es van interpretar cançons populars catalanes i algunes nadalenques.

Després d’assajar durant tot l’any, la intenció és potenciar la Coral i fomentar l’autoestima i l’autonomia dels seus integrants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments