Inici Actualitat La nova marquesina del bus al mur del Tint ja està instal·lada

La nova marquesina del bus al mur del Tint ja està instal·lada

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies ja està instal·lada la nova marquesina del bus de la ruta Taradell-Vic al final del mur del Tint. En principi ha de començar a funcionar aquesta setmana, una vegada l’Ajuntament ha comunicat a l’empresa Autocars Prat que ja està habilitada. Aquesta marquesina només funcionarà en els viatges cap a Vic i per solucionar el canvi de trajecte que havia patit la ruta arran de les obres d’urbanització del nucli antic.

La marquesina servirà per als usuaris que agafaven el bus a la parada de la rotonda de la T, que continua funcionant en els viatges de retorn cap a Taradell. Aquí podeu consultar els horaris complets del bus amb totes les parades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments