Inici Actualitat El taradellenc Roger Sala guanya a Múrcia el primer premi en un...

El taradellenc Roger Sala guanya a Múrcia el primer premi en un concurs per desenvolupar una aplicació Android en un sol dia

1
COMPARTIR
Roger Sala al mig
Roger Sala al mig

El taradellenc Roger Sala, formant part d’un equip amb tres desenvolupadors d’aplicacions Android més, va guanyar aquest cap de setmana el primer premi al concurs Hackathon celebrat en el marc del Droidcon Spain 2012 de Múrcia. Es tracta d’una trobada de desenvolupadors d’aplicacions per al sistema Android. El concurs de programació Hackathon consistia en desenvolupar en un termini de 8 hores una aplicació per compartir cotxe.

La seva aplicació, que porta per nom Share Belt (compartir cinturó), permet compartir rutes en cotxe donant la informació sobre la sortida, l’arribada i el preu per persona de les despeses que cal compartir. Les rutes es poden visualitzar a través del Google Maps. El repte ara serà intentar completar l’aplicació i publicar-la al GooglePlay.

El Droidcon Spain 2012 era el primer certamen dedicat exclusivament a Android que es celebrava a Espanya i un dels més importants a nivell internacional.

Cal destacar que Roger Sala ja va desenvolupar l’aplicació oficial de l’Ajuntament de Taradell per a Android. Aquesta és pot trobar tant a GooglePlay com a AppleSotre.

Aquí podeu veure una captura de pantalla de l’aplicació premiada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
13 desembre 2012 3:44

Molt bé Roger!!

No és sobre futbol, però segur que aixòo et dóna uns quants punts… segur que m’entens 😉 !!