Inici Actualitat El CP Taradell no pot superar l’Alcobendas

El CP Taradell no pot superar l’Alcobendas

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell veu com la victòria se li resisteix aquesta temporada. Aquest dissabte l’equip de Primera Divisió no va estar encertat de cara a porteria i va caure derrotat davant l’Alcobendas per 2 gols a 6.

Un gol visitant en els dos primers minuts va fer anar a remolc al Taradell. Tot i el 0 a 1 els osonencs van tenir les seves oportunitats, però amb llançaments sense encert. En canvi, els madrilenys eren més perillosos. El porter Albert Dalmau va haver de fer grans aturades però no va evitar dos gols més. I ja en l’últim minut abans del descans Miquel Masoliver en una falta directa no va poder escurçar diferències.

Només iniciar-se el segon temps, Bover va fer l’1 a 3 en els millors minuts del Taradell, que no va trobar el camí del segon gol. En canvi, l’Alcobendas amb una falta directa i un contraatac va sentenciar el matx. Guimerà, més tard, va fer el segon pel Taradell, però en el darrer minut va arribar el definitiu 2 a 6.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments