Inici Actualitat Residents de la Fundació Vilademany fan un concert per recollir diners per...

Residents de la Fundació Vilademany fan un concert per recollir diners per la Marató de TV3

0
COMPARTIR

La Fundació Vilademany també posarà el seu granet de sorra per la Marató de TV3 d’enguany. El pròxim dimecres 12 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda es farà un concert que anirà a càrrec dels residents que formen part de la coral Vilademany.

Un total de 35 persones, amb una treballadora que els dirigeix i alguna treballadora que els ajuda a cantar, intreprertaran cançons populars, havaneres, alguna nadala i cançons de la seva època. La coral ha estat assajant durant tot l’any.

L’objectiu és recaptar diners que es destinaran a la Marató de TV3, enguany dedicada a combatre el càncer. El concert és gratuït i està obert a tothom. Només es recollirà la voluntat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments