Inici Actualitat Bona acollida de la 1a edició del a Fira Obrint la ment

Bona acollida de la 1a edició del a Fira Obrint la ment

0
COMPARTIR

Aquest diumenge durant tot el dia es va poder visitar la Fira Obrint la ment, espiritualitat i teràpies alternatives al Centre cultural Costa i Font de Taradell. La primera edició del certamen, organitzat per Ràdio Taradell i el programa Obrint la ment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, comptava amb un espai dedicat als estans de productes naturals i tastets de diferents teràpies.

Durant tot el matí l’afluència de públic, sense arribar a ser massiva, va ser constant. De fet, els visitants podien xafardejar pausadament.

Paral·lelament, es va fer xerrades durant tot el dia a la sala Lluïsos i a la sala del mig. Al matí, per exemple, es va fer una conferència centrada en l’equinoteràpia que va anar a càrrec de Lluís Cavall, sota el títol “El camí natural de recuperació del sistema nerviós des del terra fins al cavall”. Els assistents van practicar el guiatge en parelles i lligats amb una corda.

A la sala Lluïsos es feien xerrades de petit format. Una d’elles era la que al migdia feia Ferran Juárez sobre “Tècniques de concentració com a eina d’educació integral”.

La sala del mig també es va omplir amb més de 70 persones per seguir la conferència de Caterina Boixader sobre “Gestió emocional”. A la tarda diverses xerrades sobre astrologia, constel·lacions, numerologia tàntrica i una taula rodona sobre espiritualitat també van tenir una presència nombrosa de públic.

L’entrada a la fira només costava un euro simbòlic amb el qual es donava una pulsera que permetia assistir durant tot el dia a qualsevol xerrada o activitat.

Aquí podeu veure algunes imatges fetes al voltant de les 12 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments