Inici Actualitat El CP Taradell perd a Astúries davant l’Areces

El CP Taradell perd a Astúries davant l’Areces

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va tornar d’Astúries aquest dissabte amb una nova derrota. Els taradellencs van perdre contra l’Areces per 8 a 4 en un partit amb molts gols i amb iniciativa local en el marcador.

En els primers minuts de partit no hi va haver cap gol i la igualtat va ser la nota dominant. A falta de 12 minuts però José Abella avançava els locals en el marcador. El Taradell, però, sabia reaccionar ràpid i tres minuts més tard Marc Soler igualava. Però, ràpidament els locals tornaven a marcar dos minuts més tard mitjançant Samuel Vallina. Abans del descans el Taradell va tenir l’ocasió d’empatar, però Miquel Masoliver va fallar un penal a falta de 2 minuts.

Aquesta va ser una de les claus, ja que de l’empat a 2 es va passar al 4 a 1 abans del descans. En l’últim minut de joc Samuel Vallina i Pedro González feien pujar dos gols més.

A la represa, el Taradell va sortir disposat a remuntar i als 5 minuts Ferran Guimerà escurçava diferències. Va ser una segona part molt moguda. Quatre minuts més tard Pedro González feia el 5 a 2. Els taradellencs no reduïen diferències i veien com a falta de 12 minuts Ignacio Fernández feia el sisè. Seguidament, Masoliver no aprofitava una falta directa, però pocs segons després Eudald Bover feia el 6 a 3.

L’intercanvi de cops va continuar. Marc Soler feia el 6 a 4 i segons després arribava el 7 a 4 en una falta directa. A cinc minuts pel final arribava el 8 a 4 al marcador i en l’últim minut l’Areces feia el 9 a 4 definitiu.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments