Inici Actualitat Xerrada sobre l’autocura a la Llar de Jubilats

Xerrada sobre l’autocura a la Llar de Jubilats

0
COMPARTIR

El passat dimarts 27 de novembre va tenir lloc la xerrada “L’autocura en persones grans” organitzada per l’Associació de Jubilats de Taradell, el propi Ajuntament de Taradell i el dispensari mèdic del municipi (CAP de Santa Eugènia de Berga).

Montse Molas, infermera del dispensari, va ser l’encarregada de conduir la sessió que va girar envers diversos aspectes mèdics relacionats amb la qualitat de vida de les persones grans. Es va parlar dels horaris d’atenció als pacients tant del dispensari de Taradell com del CAP de Santa Eugènia o de l’Hospital de Vic. També es van fer recomanacions respecte a l’alimentació i l’activitat física per ajudar a envellir saludablement i es va fer memòria de tot allò imprescindible que cal tenir a la farmaciola de casa.

La vintena de persones grans que van assistir a la xerrada van participar molt activament de les qüestions plantejades i la ponent va poder respondre tots els dubtes.

Aquesta activitat, que ha rebut el suport de la Mancomunitat La Plana, ha estat valorada molt positivament tant per la formació de la gent gran com pel treball en xarxa que ha implicat entre diverses institucions que treballen pel benestar de la gent gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments