Inici Actualitat Ja es pot votar als candidats a Hereu 2013 de Taradell

Ja es pot votar als candidats a Hereu 2013 de Taradell

0
COMPARTIR

A través de les butlletes repartides per les cases, des de fa uns dies ja es pot votar per l’hereu 2013 de Taradell. El nom es donarà a conèixer al mes de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Marc Sureda. En total, hi ha 6 candidats, nascuts el 1990 i que han escollit un total de 13 entitats.

Són:

  • Sergi Tordera Rovira
  • Arnau Casadevall Serrat
  • Arnau Sospedra Ribas
  • Lisard Cuní Casas
  • Toni Pressegué Baucells
  • Pol Lloveras Clavell
Si voleu escollir l’hereu 2013 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig de dues paneres. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.
Us animem a participar i volem recordar-vos que només entren en el sorteig de 2 paneres les butlletes que s’han dipositat a les bústies esmentades.
Com cada any Taradell.com també obre una enquesta per saber qui penseu que serà l’Hereu 2013, podeu votar-hi a partir d’avui i fins el dia 12 de gener amb l’enquesta que trobareu al lateral dret d’aquest bloc.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments