Inici Actualitat Arriba la 1a edició de la Fira Obrint la Ment

Arriba la 1a edició de la Fira Obrint la Ment

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell i el programa Obrint la ment, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, organitzen aquest cap de setmana la primera Fira Obrint la ment, espiritualitat i teràpies alternatives. El certamen es celebrarà al Centre cultural Costa i Font durant el disssabte al vespre i  tot el diumenge.

Dissabte a 2/4 de 8 del vespre es farà la presentació de la fira i una xerrada de Manuel Gurrea sota el títol “El perquè del 2012”. L’acte acabarà amb meditació musical.

El diumenge acollirà totes les activitats en diferents espais i durant tot el dia. A la sala del mig, entre d’altres, a partir de les 9 del matí s’hi farà una classe de ioga, una xerrada sobre equinoteràpia, una conferència sobre Reiki, juntament amb xerrades sobre astrologia i contes espirituals. A la Sala Lluïsos s’hi farà una xerrada sobre tècniques de concentració, els beneficis del massatge o la numerologia tàntrica.

La sala gran concentrarà de 10 del matí a 8 del vespre l’exposició d’estands de productes naturals i tastets de diferents teràpies. L’entrada a la fira només costarà un euro. Per saber els horaris exactes i les hores de les xerrades podeu consultar Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments