Inici Actualitat La participació a Taradell a 2/4 de 12 és del 17,5%

La participació a Taradell a 2/4 de 12 és del 17,5%

0
COMPARTIR

A Taradell la participació en les eleccions al Parlament de Catalunya registra una percentatge del 17,5% a 2/4 de 12 del matí. Aquesta xifra suposa un augment de quasi 5 punts respecte a les eleccions de fa 2 anys, quan a aquesta mateixa hora es registrava un 12,8% de participació.

De fet, des de les 9 del matí el Centre cultural Costa i Font és un constant anar i venir de taradellencs i taradellenques exercint el seu dret a vot.

Concepció Baucells, regidora i portaveu de Solidaritat per la Independència (SI) a Taradell ha exercit el seu dret a vot a quarts d’11 del matí i ha estat la primera dels caps de llista dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament en fer-ho.

 

COMPARTIR